3:33 - luni 15.08.2022
Noutati:

Regulament Chat pentru utilizatori si operatori ChatWEB Romania

Regulament ChatWEB Romania

I. Regulament pentru  continutul mesajelor:

1. Nu este permis folosirea limbajului trivial, jignirea, hartuirea si insultarea utilizatorilor.
2. Mesajele instigatoare impotriva unor rase sau categorii sociale nu sunt permise.
3. Nu sunt permise spam-ul, invitatiile pe alte canale si in general reclama de orice fel, atat public cat si privat.
4.Pe canalele oficiale nu sunt permise mesajele care contin date cu caracter personal: numare de telefon, CNP, serii de BI/CI, ID-uri de messenger.
5. Orice afront adus unui IRCop de catre utilizatori poate fi motiv pentru G-line pe o perioada direct proportionala cu gravitatea afrontului.

II. Reguli irc referitoare la nume (nick)

1. Nu sunt permise folosirea nick-urilor care contin conotatii sexuale.
2. Nu sunt permise folosirea nick-urilor care contin injurii, trivialitati, cuvinte vulgare.
3. Nu sunt permise folosirea nick-urilor care prin continutul lor fac reclama la diverse site-uri sau a altor retele de chat.

III. Regulament referitor la serverul IRC

1. Nu sunt permise pe server atacurile de tip flood sau clone.
2. Nu sunt permise utilizarea script-urilor EggDrop sau mIRC pe canalele oficiale ChatWEB.ro, de gen seen, trivia, horoscop, ssh, yahoo, meteo etc.

Incalcarea in mod repetat sau a unor abuzuri exagerate a punctelor I, II, III, se pot lua masuri de suspendarea accesului pe o perioada nedeterminata utilizatorul neputant conecta pe server.

IV. Regulamentul Operatorilor

1. Utilizatori pot primi KICK/BAN doar daca incalca regulamentul. Operatorii sunt obligati sa treaca motivul exact pentru KICK sau BAN.
2. Inainte de a da kick si/sau ban incearca sa avertizezi respectivul utilizator ca incalca regulamentul.
3. Este interzisa scoaterea ban-urilor date de alti operatori. Daca totusi o faci, esti obligat sa anunti un IRCop sau operatorul care a dat ban-ul.
4. Nu da kick/ban pe motive personale sau pentru discutii particulare (in privat, messenger etc).
5. Daca esti away nu este permis sa stai sus cu semnul de operator @.
6. Nu este permisa acordarea unui utilizator statusul de operator care nu are acces pe canal, aceasta va duce la suspendarea drepturilor pe canal.
7. Orice injuriu adus unui IRCop operatorul poate fi suspendat din functie sau interdictie in functie de gravitatea afrontului.

[notification type="error"]Important!  Administratorii retelei isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul fara a anunta in prealabil utilizatori. [/notification]

Note: Regulament chat pentru server irc, reguli pentru continutul mesajelor, reguli referitor nick-urilor, reguli pentru utilizatori si operatori. Regulament chat pentru utilizatori si operatori ChatWEB Romania